Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Vitesse!

Er staat voor Ajax eerst nog een uitduel met FC Twente op de rol, maar wij kijken alvast vooruit naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Waarom? Nou, we mogen kaarten weggeven voor dat duel! Heb jij zin om Ajax aan te moedigen? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag!

16 augustus 2021 - 12:00
Kaartjesajavit800
Als je wint, beloof je Ajax dan wel naar de overwinning te schreeuwen? © De Brouwer

Op papier moet Vitesse geen probleem zijn voor Ajax, maar we hebben de afgelopen seizoenen gezien dat de Arnhemmers het de regerend landskampioen behoorlijk lastig kunnen maken. Jouw steun vanaf de tribune is dus hard nodig, als Ajax op zondag 29 augustus om 14.30 uur aftrapt tegen Vitesse. 

Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kun jij bij het duel aanwezig zijn, maar je moet nog wel altijd rekening houden met een aantal coronazaken. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

Verder is het belangrijk dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Wij zorgen dat de winnaars hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt.

Waar we die wedstrijdkaarten vandaan toveren? Als Supportersvereniging Ajax hebben we zelf ook seizoenkaarten, die we inzetten om toffe acties voor onze trouwe leden te organiseren. Deze prijsvraag is daar een mooi voorbeeld van.

Goed, nu snel over naar de leuke dingen. Als jij kans wil maken op één van de tien setjes kaarten voor Vitesse-thuis, is het zaak dat je het juiste antwoord instuurt op onderstaande prijsvraag. Doe dat vóór zondag 22 augustus. De winnaars krijgen vervolgens vanzelf bericht. 

Prijsvraag: Wie gaf tijdens de laatste editie van Vitesse-thuis de assist op de 2-1 van Antony?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >