Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: hoe vervang jij geschorste Baas tegen FK Qarabag?

Ajax maakt zich op voor het Europese treffen met FK Qarabag. In Azerbeidzjan kan Francesco Farioli geen beroep doen op de geschorste Youri Baas. Hoe vang jij zijn absentie op?

22 oktober 2024 - 14:06
F11 Qaraja 1200
Kies jij voor Kaplan of een andere optie? © AFC Ajax

Met vier punten uit de eerste twee speelronden is de Europese start van Ajax niet verkeerd. De Amsterdammers knokten zich drie weken geleden op karakter naar een punt tegen Slavia Praag (1-1), maar daar waren bloed, zweet en tranen voor nodig. Baas stond bij het laatste fluitsignaal in Tsjechië al niet meer op het veld. Een kwartier voor tijd kreeg hij na een stevige tackle zijn tweede gele kaart voorgehouden.

De geschorste verdediger is deze week daarom in Nederland achtergebleven. We zijn benieuwd hoe jij de boel nu achterin neerzet. Het is natuurlijk een optie om Baas één op één te vervangen door Ahmetcan Kaplan. Je kunt ook kiezen voor de ervaring van Daniele Rugani, maar de Italiaan is rechtsbenig. Of haal je Jorrel Hato terug naar het centrum en posteer je iemand anders als linksback?

In Farioli’s elf is die keuze aan jou. Vergeet vooral ook niet om de rest van je opstelling vorm te geven. Uiteraard heeft de trainer uiteindelijk het laatste woord, maar jij kunt hem alvast voorzien van een stukje ongevraagd advies.

Ga snel naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met Qarabag. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Daarna kun je lekker discussiëren met je medesupporters.

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >