Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar speciale Sinteditie van Voetjebal met Lucky!

Debutantjes en Dribbelaartjes opgelet, want Voetjebal met Lucky komt er weer aan! Dit evenement is bedacht voor de jongste leden van de Ajax Kids Club. En nog leuker: we maken er een speciale Sinterklaaseditie van!

14 oktober 2024 - 11:44

Voetjebal is bedacht voor jongere kinderen tussen de drie en zeven jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Je maakt kennis met voetbal en hebt vooral onwijs veel plezier. Tijdens Voetjebal met Lucky doe je een uur lang mee aan oefeningen, onder leiding van ervaren Voetjebaltrainers en Lucky.

Extra leuk aan de komende editie is dat Sinterklaas en zijn pieten ook langskomen! Reken dus maar dat het een feestje wordt. Na een uurtje voetbalplezier ligt er voor de deelnemers een heus pietendiploma klaar. Daar kun je mee thuis komen!

Op zondagochtend 24 november zijn we te vinden in Sporthallen Zuid te Amsterdam. Dit evenement is speciaal in het leven geroepen voor jonge Ajaxsupportertjes. Omdat het een Sinterklaaseditie betreft, zijn de leeftijdscategorieën iets anders ingedeeld dan voorheen.

Aanbevolen
Beeld jouw favoriete Ajacied uit en word mascotte bij Ajax - PSV!

We hebben in totaal plek voor 128 leden van de Ajax Kids Club, verdeeld over twee groepen. De jongste Voetjeballers (3-4 jaar) zijn om 9.30 uur aan de beurt, gevolgd door de oudere kinderen (5-6 jaar) om 11.15 uur.

In de jongste groep kunnen 64 leden terecht, die ieder één ouder of begeleider mogen meenemen. Het is de bedoeling dat hij of zij ook meedoet tijdens het evenement. Hetzelfde geldt voor de tweede groep, waar we eveneens plek hebben voor 64 Voetjeballers.

De inschrijving voor de Sinterklaaseditie van Voetjebal met Lucky gaat van start op dinsdag 22 oktober om 11.00 uur. Dan verschijnt onderaan deze pagina het inschrijfformulier. Zorg dat je er klaar voor zit, want het evenement is vaak snel vol!

Aanbevolen
Een echte Baas op de cover van de nieuwe Ajaciedjes

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >