Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een echte Baas op de cover van de nieuwe Ajaciedjes

Hoi, Ajaciedje! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf donderdag 17 oktober bij Ajaciedjes vanaf zes jaar op de deurmat. Hou je brievenbus dus goed in de gaten!

11 oktober 2024 - 09:32
Ajaciedjes 1200
We wensen jullie veel leesplezier! © SV Ajax

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes. Zo ging Ajax Kids Clublid Isa Laskes (10) langs bij Youri Baas. Dat werd een onwijs leuk gesprek. De verdediger vertelt dat hij graag zo snel zou willen zijn als het licht. En met wie van Ajax Vrouwen zou hij willen trouwen? Ook had hij een geweldige verrassing voor Isa.

In het blad vind je twee grote posters. Eentje van Davy Klaassen en Wout Weghorst. De andere poster vind je vast te gek: eentje van de volledige Ajaxselectie. In het nieuwe clubblad praten we ook met de elfjarige Jayden Swaans. Dit Ajaxsupportertje vertelt trots hoe hij handtekeningen wist te scoren van Brian Brobbey en Steven Berghuis.

Maar er is meer! We hebben ook een grote quiz voor je. Klaassen is terug bij Ajax, maar hoe goed ken je Davy eigenlijk? In de nieuwe Ajaciedjes kom je daarachter. Zo leer je de middenvelder op een hele leuke manier kennen, want de antwoorden geven we natuurlijk ook.

Aanbevolen
Doe mee met Fun Games bij Ajax - Willem II!

Dat is nog niet alles hoor, want wist je dat Ajax ooit helemaal in het zwart speelde? Of in gestreepte shirts met zwarte broek? Het prachtige wit-rood-witte shirt van Ajax is beroemd over de hele wereld, maar in de nieuwe Ajaciedjes lees je dat jouw club dus ooit in een ander shirt speelde. En we vertellen uiteraard waarom!

Tot slot ging Lucky langs bij Francesco Farioli. De trainer vertelt hoe het hem bij Ajax bevalt en welke sporten hij naast voetbal nog meer leuk vindt!

Mocht het blad niet op je deurmat vallen, stuur dan een mail met je naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >