Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt tot winterstop in uitverkochte Arena!

Ajax is populair. Heel populair. Dat weten we natuurlijk al lang, maar nu de ploeg van Erik ten Hag de sterren van de hemel speelt, wil iedereen daarbij zijn. Dat blijkt ook uit de kaartverkoop, want alle thuisduels in de eredivisie tot aan de winterstop zijn uitverkocht!

05 november 2021 - 15:52
Ajax Uitverkocht 1200
Volle tribunes in de Arena, zo zien we het graag! © De Brouwer

De koploper van Nederland weet zodoende dat de resterende vier competitiewedstrijden in een volle Johan Cruijff Arena worden afgewerkt. Vinden we leuk! Zeker nadat vorig jaar vanwege de coronasituatie de stoeltjes in ons mooie stadion leeg bleven.

Inmiddels mogen we weer en daar genieten we met z’n allen optimaal van. De competitiewedstrijd tegen PSV voelde heerlijk, de galavoorstelling tegen Borussia Dortmund was magisch en hopelijk volgen er nog veel meer van dat soort mooie affiches.

Voor de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles, Willem II, AZ en Fortuna Sittard zijn alle kaartjes inmiddels over de toonbank gegaan, maar als je dit jaar toch nog een keer naar Ajax wil, raden we je aan de officiële website en onze kanalen goed in de gaten te houden.

Daar volgt spoedig de verkoopinformatie voor het Champions League-treffen met Sporting CP en de KNVB-bekerwedstrijd tegen BVV Barendrecht.

Aanbevolen
Oproep: ‘kilometervreters’ gezocht voor rubriek in Ajax Life!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >