Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Bakoe!

We zijn in Bakoe! Hier hoopt Ajax een Europese driepunter te scoren tegen FK Qarabag. We trokken de bijzondere stad in en schoten plaatjes. Kijk je mee?

23 oktober 2024 - 10:45
Groetenbakoe800
Altijd en overal! © Ajax Life

Hoewel Bakoe een dure en verre trip is, hoopten veel supporters erop dat FK Qarabag uit de koker zou komen. Azerbeidzjan is immers een land waar je niet zo snel komt. Als je dat dan kan combineren met Ajax, is het al helemaal uniek.

Ajax wordt hier gesteund door zo’n 450 supporters. Grote hulde voor de dapp’re strijders die zijn afgereisd! De kosten, de afstand, de moeite... Het is allemaal niet niks. Zeker als je bedenkt dat dit alweer het vijfde Europese uitpotje is van dit seizoen is. En er komen er sowieso nog twee bij. 

Aanbevolen
In een Ajaxtreintje via Istanbul naar Bakoe

Ajacieden die in Bakoe zijn, raden we zeker aan naar de oude stad te gaan. Daar loop je tussen de twaalfde-eeuwse verdedigingsmuren. Ondertussen merk je aan alles dat olie de grootste inkomstenbron is. Dat zie je aan de hypermoderne architectuur en luxe winkels.  

We hebben onze ervaringen in de Azerbeidzjaanse hoofdstad samengevat in een fotoverslagje. Joe, groetjes uit Bakoe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >