Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: ‘kilometervreters’ gezocht voor rubriek in Ajax Life!

De Ajax Life-redactie is altijd op zoek naar mooie verhalen en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Voor de rubriek ‘kilometervreters’ komen wij graag in contact met supporters die van heinde en verre de gang naar de Johan Cruijff Arena maken!

05 november 2021 - 11:45
Kilometervreter 1200
Kom jij van ver en help je ons aan een mooi verhaal? © De Brouwer

Trouwe lezers van ons magazine zijn ongetwijfeld bekend met deze rubriek. Hierin komen supporters aan het woord die vanuit alle uithoeken van het land naar Amsterdam afreizen om de wedstrijden van Ajax live mee te maken vanaf de tribune. Dit kan met de auto zijn, maar ook met het openbaar vervoer of bijvoorbeeld liftend! We spraken al met Ajacieden uit onder meer Vaals, Enschede en Nuenen.

In onze mailbox ploften onlangs zelfs reacties van supporters die buiten de landsgrenzen wonen. Het mag allemaal! De enige voorwaarde is dat je met grote regelmaat de wedstrijden in de Johan Cruijff Arena bijwoont. En natuurlijk dat je voldoende mooie anekdotes te vertellen hebt. Die maken immers het verhaal!

Ben jij ook zo’n reislustige Ajacied of ken je iemand die iemand die voldoet aan dit profiel? Laat het ons dan vooral weten! Mail jouw gegevens (inclusief telefoonnummer) naar redactie@svajax.nl. Leg in de mail kort je verhaal uit en wellicht nemen we binnenkort contact met je op.

Hoe leuk is het om als een heuse kilometervreter in Ajax Life te verschijnen? Heel leuk! Gewoon doen dus!

Aanbevolen
Oproep: show jouw Ajaxpronkstuk in ons magazine!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >