Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stuur jouw allerbeste vraag in voor... Marc Overmars!

Het Vragenvuur is dit seizoen al gelijk van hoog niveau. Devyne Rensch trapte het seizoen af en weet je wie we strikten voor ons tweede magazine? Marc Overmars! Je leest het goed. Dit is jouw kans om de directeur spelerszaken het hemd van het lijf te vragen!

16 augustus 2021 - 13:48
Overmars 1200
Je krijgt niet snel de kans om een vraag aan Overmars te stellen! © Pro Shots

Overmars voelt zich in zijn huidige rol als een vis in het water bij Ajax. Geef de man een kop goede koffie en hij speurt de markt af naar opties om de spelersgroep van Erik ten Hag te versterken. Zijn spelers niet langer nodig? Overmars weet er regelmatig nog een flinke zak geld voor te krijgen.

Het is fijn om een oud-speler van het zo succesvolle Ajax van midden jaren negentig aan het roer te zien staan. Samen met Edwin van der Sar. Ze wonnen met Ajax alles wat er te winnen valt en runnen Ajax nu langs de lijn. Mooi!

Je krijgt niet elke dag de kans om Overmars een vraag te stellen, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je niet één, maar misschien wel honderd vragen hebt. Dat komt mooi uit, want de leukste, grappigste, beste en meest originele vragen nemen we mee naar onze afspraak met de oud-vleugelaanvaller. Zorg dus dat het niet per se alleen over de laatste transferontwikkelingen gaat. 

Hoe je kans maakt op beantwoording van jouw vraag door Overmars? Mail jouw vraag zo snel mogelijk naar redactie@svajax.nl. Dit kan tot en met zondag 22 augustus. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen.

Wil jij het magazine Ajax Life ook ontvangen of meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je dan snel bij ons aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >