Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax strikt met Bayern München uitstekende oefenpartner in voorbereiding

Ajax speelt in de voorbereiding op seizoen 2021/2022 een oefenwedstrijd tegen Bayern München. Dat duel staat gepland op 24 juli in de Allianz Arena. Een paar dagen eerder, op vrijdag 16 juli, oefenen de Ajacieden tegen RSC Anderlecht. Prima sparringpartners, naar wij dachten!

21 juni 2021 - 13:30
Mazraoui Bayern 1200
Gloriemomentje voor Nous, weet je nog? © Pro Shots

De aftrap van de oefenwedstrijd in Duitsland is om 16:30 uur. Meteen na het treffen met Bayern reist Ajax af naar het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel, waar net als voorgaande jaren een trainingskamp wordt belegd.

De laatste keer dat Ajax het opnam tegen Bayern München was in de Champions League in het seizoen 2018/2019. Het sprookjesseizoen, waarin de Ajacieden als een wervelwind door Europa trokken. In de heenwedstrijd in Duitsland speelden de Amsterdammers met 1-1 gelijk. Thuis in Amsterdam eindigde het in 3-3. 

Aanbevolen
Dertig seizoenkaarten op rij: ‘Krijg ik nu ook een derde ster?’

Het waren twee duels waarin Ajax onwijs veel indruk maakte. De supporters trouwens ook, want het uitvak in de Allianz Arena was die avond bijzonder goed bij stem. Och, fijne herinneringen... Ach, Oktoberfest!

Als Ajax tegen Bayern München speelt, zit een groot deel van de voorbereiding er al op. De spelersgroep vertrekt op maandag 5 juli naar De Lutte voor een trainingsweek.

In de derde week van de voorbereiding wordt dus al het oefenduel tegen Anderlecht afgewerkt. De aftrap in België in het Constant Vanden Stockstadion (nu Lotto Park) is om 19:30 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >