Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden laat jij ten strijde trekken op Het Kasteel?

Met de fraaie zegereeks in de Champions League maakt Ajax indruk in Europa, maar zondag wacht het eredivisieduel met Sparta alweer. In Rotterdam tellen alleen de drie punten. Welke Ajacieden laat jij ten strijde trekken op Het Kasteel?

27 november 2021 - 10:04
TH Blind 1200
Staat Blind bij jou 'gewoon' weer linksback of kies je voor Nico? © Pro Shots

Hoe fijn het succes in de Champions League ook aanvoelt, de eredivisie is minstens net zo belangrijk. Door aan het einde van de rit met de schaal te staan, ben je immers ook volgend seizoen weer verzekerd van deelname aan het miljoenenbal. Na de gelijke spelen tegen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles weten we inmiddels dat een misstap zo is gemaakt.

Welke dapp're strijders moeten ervoor zorgen dat Ajax ditmaal op koers blijft? In Istanbul toverde Erik ten Hag met Andre Onana een konijn uit de hoge hoed. De doelman mocht voor het eerst sinds eind januari weer minuten maken in Ajax 1. Om ritme op te doen, stelde de hoofdcoach.

Aanbevolen
Noem de laatste 14 Ajacieden die scoorden bij Sparta-uit!

Kies jij ervoor om Onana ook in Rotterdam onder de lat te zetten of geniet Remko Pasveer je voorkeur? Laatstgenoemde maakte in de afgelopen weken een uiterst stabiele indruk. Met Jay Gorter beschikt Ten Hag ook nog over een jongere talentvolle doelman. Genoeg keus dus als het om keepers gaat.

Nico Tagliafico deed het tegen Besiktas JK alleraardigst, maar Daley Blind is de vaste linksback. Wie geef jij tegen Sparta de voorkeur? En krijgt Edson Álvarez direct zijn plekje op het middenveld terug? Of gun je bijvoorbeeld Davy Klaassen weer wat speelminuten in de eredivisie?

Keuzes, keuzes, keuzes. Duidelijk is dat Ten Hag aardig wat opties heeft om een sterke ploeg het veld in te sturen. Wij zijn echter erg benieuwd naar jouw strijdplan. Open dus snel onze app of zet ‘m op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan.

Ga vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met Sparta. Daarna is het een kwestie van de elf Ajacieden naar hun gewenste positie slepen en jouw opstelling delen op socials, voorzien van #tenhagself. Hebben wij weer wat om over te discussiëren. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >