Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: spelers sparen of sterkste opstelling tegen Kowet?

De eredivisietrein dendert door! Go Ahead Eagles komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Is dat een wedstrijd waarbij je spelers rust kunt geven, of hou jij liever vast aan de vaste basiself?

06 november 2021 - 10:38
Th11gae800
Gun jij een van deze Ajacieden een basisplaats? © AFC Ajax

Je bent misschien geneigd om voor dat eerste te kiezen. Ajax heeft net een Europees duel achter de rug, speelt in een volle Arena en krijgt een laagvlie…  Ho, wacht! Go Ahead is dit seizoen helemaal geen laagvlieger. De gepromoveerde ploeg staat keurig in het linkerrijtje, op de negende plaats om precies te zijn.

Natuurlijk mag Kowet-thuis absoluut geen probleem zijn voor Ajax, maar er moet door de spelers wel honderd procent worden gegeven. Doe je dat niet, dan kun je de deksel zomaar op de neus krijgen. Precies dat hebben we tegen Heracles Almelo (0-0) nog meegemaakt. De vraag is vooral: welke elf Ajacieden mogen het tegen Go Ahead laten zien?

Aanbevolen
Oproep: ‘kilometervreters’ gezocht voor rubriek in Ajax Life!

Misschien is het goed om Dusan Tadic en zijn Bratwurst rust te gunnen, al zal de captain daar zelf heel anders over denken. Die wil immers altijd spelen. Toch zijn we ook benieuwd naar wat Mohamed Daramy nou écht in zijn mars heeft. We hebben de Deen nog maar nauwelijks in actie gezien. Zondag misschien? 

Zo zijn er nog wel meer posities waar er kan worden gerouleerd. Tenminste, als je pro-rouleren bent. Misschien stuur jij wel liever de sterkste elf het veld in. Mag allemaal! Jij bent in onze app aan zet. Open deze dus snel, of zet ‘m op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan.

Ga vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het thuisduel met Go Ahead. Daarna is het een kwestie van de elf Ajacieden naar hun gewenste positie slepen en jouw opstelling delen op socials, voorzien van #tenhagself. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >