Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - BVV Barendrecht

Het is voor amateurteams in het KNVB-bekertoernooi altijd leuk om een grote ploeg zoals Ajax te loten, maar wij zijn stiekem vooral blij dat we er een extra thuiswedstrijd bij hebben gekregen. Hier volgt de kaartverkoopinfo voor BVV Barendrecht-thuis!

10 november 2021 - 17:28
Kaartenbarendrecht800
Dit is dé mogelijkheid om een Ajaxwedstrijd live mee te maken. © De Brouwer

Alle thuisduels in de eredivisie tot de winterstop zijn uitverkocht. Precies daarom is het extra fijn dat er op 15 december om 20.15 uur een bonuspotje in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld, in dit geval tegen de amateurs van Barendrecht. De kans is serieus groot dat jij daarbij kunt zijn. Echt waar, dit is dé mogelijkheid om een Ajaxwedstrijd live mee te maken.

De kaartverkoop start op woensdag 17 november om 10.00 uur voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen vier tickets per seizoenkaart kopen en krijgen tien procent korting. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal acht tickets aanschaffen. De kaartjes gaan over de toonbank vanaf 10 euro (eerste ring, korte zijdes), terwijl je voor de lange zijdes twee tientjes neerlegt.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Ajax - Sporting CP

Op maandag 22 november om 10.00 uur krijgen leden van SV Ajax de kans om kaartjes voor dit bekerduel te scoren. Voor deze groep geldt dat er vier tickets per clubcard kunnen worden gekocht. Als je Ajax een keertje van dichtbij wil zien voetballen, is dit je kans. Kom dus snel in actie!

De verdere verkoop vervolgt zoals op het schema hieronder. Vanaf woensdag 24 november om 10.00 uur zijn alle overige Ajacieden aan de beurt. Een clubcard is vanaf dat moment niet meer nodig.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >