Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Sporting CP

Ajax speelt op dinsdag 7 december thuis tegen Sporting CP. Het wordt waarschijnlijk een ietwat surrealistische wedstrijd, want de Ajacieden schaarden zich immers al bij de laatste zestien. Hier volgt de informatie over de kaartverkoop voor de laatste wedstrijd in groep C.

10 november 2021 - 15:05
Sporting 1200
We gaan uit van weer een heerlijk CL-avondje in de Arena! © De Brouwer

We geven het eerlijk toe: vooraf dachten we dat het thuisduel met Sporting CP wel eens een beslissende had kunnen zijn. Eentje die duidelijk maakte of Ajax zou overwinteren in de Champions League. Wisten wij veel dat Ajax dat al na vier duels voor elkaar zou krijgen...

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 12 november om 10.00 uur hun eigen plekje reserveren in de online ticketshop van Ajax en krijgen tien procent korting op hun kaartje. Je hebt vanaf dat moment drie dagen de tijd om je reservering af te rekenen, tot en met zondag 14 november dus.

Aanbevolen
Waar spelen deze 25 voormalig Ajacieden nu?

Na die datum is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om één kaart bij te kopen. Deze verkoop start op maandag 15 november om 14.00 uur. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee kaarten bijkopen.

Op precies datzelfde moment zijn ook onze leden van SV Ajax aan de beurt. Zij komen in aanmerking voor één kaartje per clubcard. Het is fijn dat onze leden een treetje omhoog zijn gegaan in het verkoopschema en dus tegelijkertijd met de seizoenkaarthouders kunnen (bij)kopen.

Als er nog tickets over zijn, kunnen reguliere clubkaarthouders op dinsdag 16 november om 10.00 uur een kaartje proberen te kopen. Check hieronder het volledige verkoopschema.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >