Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Ligt krijgt rond duel met Go Ahead eindelijk afscheid in Arena

Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat Matthijs de Ligt zijn laatste wedstrijd voor Ajax speelde, maar tot een officieel afscheid kwam het nog niet. Daar komt rond het thuisduel met Go Ahead Eagles eindelijk verandering in.

07 november 2021 - 19:49
Deligtafscheid800
Het voelt alweer eeuwen geleden dat De Ligt het shirt van Ajax droeg. © Pro Shots

De Ligt verliet Ajax na het sprookjesseizoen 2018/2019 voor een avontuur bij het Italiaanse Juventus. Als oud-aanvoerder en kind van de club leek een afscheid van de supporters wel op zijn plaats, maar door de drukke voetbalkalender en alle corona-ellende bleef een officieel momentje in de Johan Cruijff Arena uit.

Daar moet verandering in komen, zo dachten ze bij Ajax. Nu Lasse Schöne in stijl afscheid heeft kunnen nemen van zijn oude club, is het zondag de beurt aan De Ligt. Dit alles gebeurt rond het thuisduel met Go Ahead Eagles, tegen wie om 20.00 uur wordt afgetrapt. 

Het is fijn dat De Ligt na meer dan twee jaar toch nog een officieel momentje krijgt. De verdediger kwam als negenjarig jochie binnen bij Ajax, doorliep de hele jeugdopleiding in Amsterdam, werd de jongste aanvoerder ooit, leidde zijn club naar het winnen van de dubbel en ging als hele grote meneer weer weg.

Aanbevolen
Ajax speelt tot winterstop in uitverkochte Arena!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >