Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: vertrouwde namen of verrassingen tegen FC Utrecht?

Nondeju, de derde thuiswedstrijd in negen dagen tijd is alweer in aantocht voor Ajax. FC Utrecht brengt zondag een bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Na het Europese succes gaat de focus nu weer op de competitie, maar met welke elf spelers aan de aftrap?

01 oktober 2021 - 17:28
Daramy Tadic 1200
Daramy doet het alleraardigst, maar heeft Tadic als concurrent. © AFC Ajax

Jurriën Timber sturen jullie vast de wei in. Een wedstrijd tegen zijn tweelingbroer Quinten kun je hem immers niet ontnemen. Toch? Maar welke Ajacieden moeten verder de klus klaren tegen de huidige nummer vijf van de eredivisie?

Dat willen we graag van je weten! Daarbij moet je natuurlijk weer kiezen tussen Steven Berghuis en Davy Klaasen op de tien-positie. De man in vorm tegenover de speler die al zo vaak de belangrijke openingstreffer heeft gemaakt. Of tover je wellicht Mohammed Kudus uit de hoge hoed? Die is immers ook terug na een lange periode van blessureleed.

Mohamed Daramy heeft inmiddels laten zien dat hij niet alleen goed kan sprinten, maar dat hij ook alleraardigst met de bal overweg kan. Laat je hem aan de aftrap verschijnen, dan gaat dat waarschijnlijk wel ten koste van Dusan Tadic. Gun je onze aanvoerder een middagje rust of is hij als linksbuiten onomstreden? 

Aanbevolen
In de lijn der traditie

Staat Remko Pasveer weer gewoon onder de lat of geef je toch de voorkeur aan Jay Gorter? Afijn, ons punt is duidelijk. Er zijn weer keuzes te over. Uiteindelijk is het natuurlijk aan Erik ten Hag om de daadwerkelijke opstelling op papier te zetten, maar jij kunt hem natuurlijk wel een handje helpen om te winnen van zijn oude club.

Deel jouw wedstrijdplan vooral op socials. Daar worden we blij van en het leidt ongetwijfeld tot interessante discussies. Hoort allemaal bij de voorpret. Wij reposten sowieso de aardigste ideeën. 

Hoe het werkt? Open snel onze app, ga naar tabblad 'de tribune', pik de wedstrijd tegen FC Utrecht eruit en ga aan de slag. Je bepaalt allereerst in welke formatie je de Ajacieden laat spelen en sleept vervolgens jouw #tenhagself naar de juiste plek binnen de lijnen. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >