Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deuren kwaliteitsslagerij Martínez blijven open tot 2025

Hoe een regenachtige vrijdagmiddag toch kan veranderen in een bijzonder vrolijk moment? Wanneer Ajax bekend maakt dat Lisandro Martínez zijn contract heeft verlengd tot de zomer van 2025. Worden we blij van!

01 oktober 2021 - 18:04
Martinez Verlengt 1200
Martínez blij, Ajax blij, wij blij! © AFC Ajax

Het hing al even in de lucht en Marc Overmars gaf onlangs in een interview nog aan dat Ajax en Martínez dicht bij een akkoord waren. Toch is het altijd even wachten tot de krabbels daadwerkelijk op papier staan. Dat is nu het geval! De 23-jarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Daar zullen de aanvallers in de eredivisie niet gelukkig mee zijn.

Al is Martínez veel meer dan een ‘slager’, zoals veel supporters hem gekscherend noemen. Als we dat predicaat al gebruiken spreken we liever van een kwaliteitsslagerij. De Argentijn is namelijk niet alleen meedogenloos in de duels, maar strooit ook veelvuldig met passes waar we van zitten te watertanden. Hij straalt rust uit en lijkt Daley Blind voorlopig uit het hart van de defensie naar de linksbackpositie te hebben verdreven.

Aanbevolen
Ajax nodigt supporters die afzagen van compensatie uit voor exclusief evenement

Vreemd vinden we dat overigens niet, want Martínez lijkt met de week sterker te worden. De man die in 2019 de overstap maakte van Defensa y Justicia naar Amsterdam, speelde sindsdien 91 officiële wedstrijden in het wit-rood-wit. Inmiddels kunnen we hem bijna niet meer wegdenken uit de ploeg van Erik ten Hag. 

Voor iedereen die in de komende jaren langs gaat bij kwaliteitsslagerij Martínez, hopen we dat de Argentijn voldoende schalen verzamelt om het vlees op uit te serveren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >