Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Zo krijg je gratis stream Ajax - Legia op je scherm

Jullie weten vast wel dat je donderdag Ajax kunt kijken via RTL 7 en Fox Sports, nietwaar? Toch doen we even de vertrouwde tv-tip, als een stukje service naar de mensen toe. En zorg ervoor dat je om 19.00 uur klaar zit. Of staat.

23 februari 2017 - 15:50
UsershyraDesktopajax_dataimages14f66f825b7dd150a1454952b0a0397d_normal
De boel wordt straks ook weer netjes gefilmd. Nou ja. Dolberg dan. © Pro Shots

Het liefst kijk je Ajax - Legia Warschau natuurlijk in de Amsterdam Arena – al dan niet met een lichtshow vooraf – maar de wedstrijd is al een tijdje uitervkocht en dus zijn er slechts zo’n 50.000 gelukkigen in bezit van een kaartje.

De rest moet op zoek naar een alternatief en hopelijk kunnen wij die zoektocht flink verkorten. Zoals gezegd: je kunt op televisie kiezen of je Ajax kijkt bij RTL 7 of Fox Sports. Wie weet hangt de keuze zelfs wel al van de beheerder van de microfoon.

RTL 7 heeft als extra troef een gratis stream in de aanbieding en dus hoef je niet eens per se in de buurt van een televisie te zijn. Tenminste, als je in Nederland bent of doet alsof. Klik hier om de stream te starten.

Extra tip: je kunt ook ouderwets Langs de Lijn aanslingeren en radio luisteren. Ook op de radio trapt Ajax om 19.00 uur af. En dan zijn we er zelf ook nog. We twitteren als @ajaxlife, delen foto’s via Instagram en Facebooken ook nog wat af.

Fijne wedstrijd, op naar de achtste finales van de Europa League!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >