Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Koop kaarten op de F-side voor Ajax - Legia Warschau!

De F-side is verbouwd en daarmee is de Arena weer een stukje mooier geworden. Wil je nou tijdens een wedstrijd van dichtbij zien hoe het is geworden? Dan moet je nu opletten. Voor Ajax - Legia Warschau zijn nog wat kaarten beschikbaar op Zuid 1.

27 januari 2017 - 16:23
UsershyraDesktopajax_dataimages450531efcc041b0190a022ba1443b570_normal
Tijdens Europese avondjes is de sfeer op de F-side altijd nog net iets beter. © De Brouwer

De F-side was dit seizoen tijdens Europese potjes in topvorm, we gaan er van uit dat dit donderdag 23 februari weer het geval is. Legia Warschau komt dan op bezoek in het kader van de zestiende finales van de Europa League. De aftrap is om 19.00 uur.

Ajacieden met een seizoenkaart op de F-side kunnen al sinds half december twee kaarten halen voor de staantribune. Vanaf maandag kunnen de overige seizoenkaarthouders ook twee kaartjes kopen voor Zuid 1. Dit kan overigens alleen als je niet al in een ander vak twee kaarten hebt gekocht.

Laten we er voor zorgen dat de F-side 23 februari tot de laatste plaats is gevuld! Die steun kan Ajax goed gebruiken in de strijd om een plekje in de volgende ronde.

Kaarten kopen kan hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >