Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Vitesse-uit

Er was sprake van een valse start, maar de kaartverkoop voor Vitesse-uit gaat zaterdag echt beginnen. Bij het bezoek van Peter Bosz aan zijn oude club zijn 1000 Ajacieden welkom in het uitvak. Wie voorrang op zijn uitkaart heeft, kan zaterdag een kaartje kopen.

27 januari 2017 - 10:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesebf3d37a6fa000372331e6a91e4c90be_normal
Beter kunnen de handjes in Arnhem weer omhoog! © De Brouwer

Frank de Boer had het lang niet altijd gemakkelijk in de/het Gelredome, maar we weten sinds zondag dat Bosz erin slaagt om lastige klippen te omzeilen. Laten we hopen dat in Arnhem hetzelfde opgaat als in Utrecht, dan komt het goed en blijft Ajax actief in de kampioensrace.

De wedstrijd tegen Vitesse staat op de planning voor 19 februari en de aftrap is, lekker traditioneel, om 14.30 uur. Er geldt een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena, maar je kunt ook kiezen voor de alternatieve opstapplek. Die is in de buurt van Arnhem.

Een kaartje voor Vitesse-uit kost 33,44 euro. Daarmee is het bezoeken van deze wedstrijd best een duur grapje. Het verleden leert dat Vitesse-uit niet altijd even populair is, dus wie weet maken leden van de Supportersvereniging Ajax kans een kaartje te kopen.

Veel zal afhangen van de ontwikkelingen in de eredivisie tijdens de komende twee speelronden. Op al deze vlakken geldt: later meer!

Klik hier voor de uitgebreide verkoopinfo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >