Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi te veel bezig met transfer en speelt niet tegen ADO

Eén ding is zeker: Anwar el Ghazi speelt zondag niet tegen ADO Den Haag. Hij is te veel bezig met zijn mogelijke transfer naar Lille om te spelen. Peter Bosz acht het niet verstandig de vleugelspeler op te stellen.

26 januari 2017 - 13:08
UsershyraDesktopajax_dataimages878bc0d8a1d1d17cc813eacbe8bde46a_normal
El Ghazi lijkt op weg naar Frankrijk. © Pro Shots

Om dezelfde reden trainde El Ghazi donderdag niet met de groep. De transferperikelen zijn in zijn hoofd gaan zitten. “Deze week is het wel heel concreet geworden. Hij is daar nu druk mee bezig,” vertelt Bosz tijdens het wekelijkse persgesprek.

“Hij is er heel erg mee bezig, daarom hebben we ‘m lekker binnen laten trainen,” vervolgt Bosz, die ook nog rekening houdt met het onwaarschijnlijke scenario dat de transfer afketst. “Pas als de handtekening is gezet, is het definitief.”

Mocht de transfer naar Lille niet doorgaan, blijft El Ghazi gewoon volwaardig eerste-elftalspeler. Maar zondag speelt hij sowieso niet. “Hij heeft me aangegeven dat hij er zo mee bezig is, dus dan vind ik het niet verstandig hem op te stellen. Hij speelt zondag niet. Als de transfer niet doorgaat, is hij de week erna er weer bij.”

Als El Ghazi wel vertrekt naar Frankrijk gaat Ajax niet een speler kopen om het speler kopen, herhaalt Bosz nog maar eens. “We willen voor kwaliteit gaan. Men is er naar aan het kijken. Maar als de kwaliteit er niet is, gaan we niet geforceerd iemand halen om de nummers compleet te hebben.”

Wordt vervolgd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >