Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste kaarten F-side voor Celta-thuis in de verkoop

Het is stiekem best wel luxe: Ajax kan al op speeldag vier van de groepsfase in de Europa League overwintering veiligstellen. Als er wordt gewonnen van Celta de Vigo, is het per direct zo ver. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd van donderdag, inclusief een paar op de F-side.

30 oktober 2016 - 21:14
UsershyraDesktopajax_dataimagesa970d1324a2a6ad94cef471ccf035125_normal
De staantribune is tegen Celta wel weer een zittribune. © Pro Shots

Als jij het ziet zitten om je steentje bij te dragen aan een sfeervolle avond in de Amsterdam Arena, dan doe je er verstandig aan om snel je kaartjes te kopen. We hebben het net even gecheckt, er zijn nog stoelen vrij op de F-side.

Het gaat om de laatste kaarten op de meest fanatieke vakken van het stadion. Er is sprake van vrije verkoop en een kaartje kost 25 euro. Als je kaartjes wilt kopen, kun je gebruikmaken van deze link. Als je interesse hebt, klik bij het uitkiezen van een stoel dan op vak 125 of 129. De rest is al vol.

De teller voor Ajax - Celta loopt sowieso aardig door. Er zijn al meer dan 40.000 kaarten verkocht en daar komt deze week vast nog het een en ander bij. We mogen dus uitgaan van een prima gevulde Arena tegen de tijd dat we donderdag om 21.00 uur aftrappen.

Het is nu aan de heren voetballers om ons een leuke avond te bezorgen! Wij kunnen aanmoedigen, de spelers moeten een resultaat veiligstellen en zorgen dat Ajax ook na de winterstop nog Europees speelt. En aan eventuele herkansingen willen we nog niet denken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >