Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels met RKC en Go Ahead Eagles

We kijken alvast met een schuin oog vooruit naar de tweede seizoenshelft. We hebben namelijk informatie over de kaartverkoop voor de thuisduels met RKC en Go Ahead Eagles.

25 oktober 2024 - 13:00
Kaartverkoop 1200
Steun jij Ajax vanaf de tribune? © De Brouwer

RKC is op zaterdag 11 januari om 18.45 uur de eerste club die in 2025 een bezoek brengt aan de Johan Cruijff Arena. De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles volgt op zondag 26 januari om 16.45 uur. Voor beide duels in het verkoopschema inmiddels bekend.

De digitale ticketshop van Ajax opent de deuren op maandag 28 oktober om 10.00 uur. Dan kunnen seizoenkaarthouders één ticket per wedstrijd bijkopen. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee tickets bijkopen. 

Onze leden van Supportersvereniging Ajax zijn vanaf dinsdag 29 oktober om 10.00 uur aan de beurt. Voor beide wedstrijden is het mogelijk vier tickets per lidmaatschap aan te schaffen. Sla dus vooral je slag. De verkoop vervolgt zich op basis van onderstaand schema.  

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >