Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden strepen Bakoe van bucketlist in fotoverslag Qarabag-uit

De 3-0-zege op FK Qarabag doet vermoeden dat Ajax een makkelijke avond had in Azerbeidzjan. Wie de wedstrijd heeft gezien, weet beter. De 450 dapp’re strijders in het uitvak maakten er desondanks een feestje van. Tijd voor foto’s.

Door Jordy Haak
25 oktober 2024 - 16:02
BAKU 1200
Een bijzondere trip voor in de boeken. © De Brouwer

Francesco Farioli sprak in aanloop naar het Europese treffen met Qarabag meermaals zijn bewondering uit voor supporters. Een wedstrijd in Bakoe is immers niet om de hoek. Het kost een hoop geld, een visum is verplicht, de vliegtijd is lang en er moeten weer vakantiedagen worden opgenomen. Toch werd het uitvak in het Tofikh Bakhramovstadion bevolkt door honderden Ajacieden.

Farioli wilde supporters dan ook terugbetalen voor al hun inspanningen. Aan het voetbal dat zijn ploeg op de mat legde was dat niet bepaald terug te zien. De wedstrijd was energieloos. Gelukkig gingen drie belangrijke punten wel mee terug in het vliegtuig naar Amsterdam.

Het winnen van een slechte wedstrijd is uiteindelijk gewoon fijn. Supporters maakten er sowieso wel een toffe trip van. Dat zie je ook terug op de foto’s van De Brouwer. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >