Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gaaf! Zet de Johan Cruijff Arena via app in je woonkamer!

We kunnen niet wachten tot we weer met z’n allen naar de Johan Cruijff Arena mogen, maar tot die tijd kun je het mooiste stadion van Nederland ook naar je toe halen. Hoe? Nou, door een app te downloaden en het Ajaxhuis te projecteren in je woonkamer!

05 juli 2021 - 16:30
Arenavr800
Dit is tof, hoor! © Ajax Life

Je hebt vast wel eens gehoord van augmented reality. Met deze techniek projecteer je via je telefoon van alles op je beeldscherm. Bijvoorbeeld een dinosaurus van de buurtsuper, een bank van de meubelboulevard of… De Johan Cruijff Arena! 

Ja, echt! Je kunt ons stadion nu ook in je eigen huiskamer laten verschijnen. Dit doe je met de app ‘Johan Cruijff Arena Tour’, die je in de App Store en Google Play Store downloadt. Je ontdekt het stadion vanuit je eigen huis en komt op plekken waar je normaal gesproken nooit komt.

Aanbevolen
Johan Cruijff Arena opent deuren weer voor stadiontours!

Maar er is meer! Je projecteert de Arena niet alleen in je woonkamer, maar gaat ook echt op avontuur in het Ajaxhuis. Rijd bijvoorbeeld met de spelersbus mee naar het stadion, bezoek de kleedkamers en kijk om je heen terwijl je op de middenstip staat.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Download dan snel de app en waan jezelf in een digitale Johan Cruijff Arena!  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >