Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax passeert grens van 35.000 verkochte seizoenkaarten

De spelers van Ajax zijn begonnen aan de voorbereiding op seizoen 2021/2022 en ook de nodige seizoenkaarthouders hebben de zaakjes al goed geregeld. Hoe? Door de seizoenkaart te verlengen. De grens van 35.000 is bereikt, zo meldt de club.

07 juli 2021 - 14:05
Ajax 1200 Fans
Kom maar op met het nieuwe seizoen! © De Brouwer

Heb jij jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Dan heb je nog tot en met 18 juli de tijd om dit te regelen. Tjonge, wat kijken we vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waar we weer kunnen kijken naar Ajax in een uitverkochte en ramvolle Johan Cruijff Arena.

Dat alles komt steeds dichterbij, terwijl Ajax voor het derde jaar op rij de prijzen niet verhoogde en ook indexatie achterwege liet. Dat is gewoon onwijs netjes, zoals Ajax überhaupt al keurig omgaat met de supporters in deze lastige tijden. Ook blijven de tien procent korting in de fanshop en voorrang bij kaartverkoop van kracht. Kun je een keer niet, dan kun je het kaartje voor dat duel overdragen via de Ajax-app.

Als gezegd, seizoenkaarthouders kunnen tot en met 18 juli verlengen. Daarna gaan de eventueel niet-verlengde plaatsen de verkoop in. Wil je bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier je interesse achter.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >