Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Rensch en maak kans op nieuwe thuisshirt!

We zijn al druk bezig met volgend seizoen en dus ook met het openingsnummer van ons magazine Ajax Life. Voor onze vaste rubriek ‘vragenvuur’ hebben we youngster Devyne Rensch gestrikt om jullie vragen te beantwoorden. Dus stuur jouw vraag snel in en wie weet scoor je het nieuwe thuisshirt als beloning!

21 juni 2021 - 06:51
Rensch Vragenvuur 1200
Wat wil jij van de achttienjarige weten? © AFC Ajax

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek ‘vragenvuur’, waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden.

Ajaxtalent Rensch (18) verlengde zijn contract tot de zomer van 2025 en dat leek ons een uitstekende reden hem uit te nodigen om jullie leukste vragen te beantwoorden. En dat is gaaf, want we verdenken jullie ervan ontzettend toffe vragen voor de jonge Ajacied te verzinnen. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt, waarop we Devyne natuurlijk een krabbel laten zetten.

Aanbevolen
Rensch dankt teamgenoten voor pijlsnelle ontwikkeling in Ajax 1

We zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen! Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk vóór maandag 5 juli jouw leukste vraag voor Rensch. Deze kun je mailen naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Devyne.

Wil je magazine Ajax Life ook ontvangen en ook profiteren van alle andere voordelen van een lidmaatschap bij SV Ajax? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >