Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van Dortmund - Ajax in Youth én Champions League!

Het is weer een dubbele matchday deze woensdag, want niet alleen het grote Ajax komt om 21.00 uur in actie tegen Borussia Dortmund... Ook Ajax O18 moet aan de bak tegen de leeftijdsgenoten van Die Schwarzgelben. Lees hieronder hoe je niks van beide duels mist.

03 november 2021 - 05:44
Tv Tip Bvb 1200
Wij kunnen niet wachten op de aftrap! © Pro Shots

Ajax O18 zal dolgraag wat goed willen maken in en tegen Dortmund, want op sportpark De Toekomst leed het vlaggenschip van de jeugdopleiding schipbreuk en ging het er keihard met 1-5 af. We zijn dan ook benieuwd hoe de manschappen van trainers Dave Vos en Steven Pienaar ditmaal voor de dag komen. De punten zijn hard nodig, want de ploeg bezet plek 3 in groep C.

De bal op het trainingscomplex van Dortmund wordt om 15.30 uur aan het rollen gebracht. De confrontatie is volgens onze mooie club live te volgen via de Ajax App én Ajax.nl. Het lijkt ons een aardig opwarmertje richting het hoofdmenu in het machtige Signal Iduna Park.

Waar de Ajaxjonkies het lastig hadden in het heenduel, daar won Ajax 1 overtuigend van Dortmund met 4-0. We kunnen ons goed voorstellen dat de Duitsers zinnen op eerherstel. De kraker tussen de twee ploegen begin om 21.00 uur en is live te volgen bij Ziggo Sport Voetbal en RTL 7.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Borussia Dortmund - Ajax

Laatstgenoemde gaat al om 20.00 uur live voor een stukje voorbeschouwen, terwijl Ajax' hoofdsponsor de uitzending pas vijf minuten voor tijd aanvangt. Heb je geen Ziggo Sport Voetbal, maar wil je wel ander commentaar dan bij RTL 7? De wedstrijd kun je eveneens los bestellen via Ziggo Go. Je legt dan 3,99 euro in, waarna je het duel kunt streamen op al je apparaten. 

Ben je niet bij een kijkbuis in de buurt vanavond? Als vanouds brengt Radio 1 redding. De mannetjes van de radio zijn altijd fijn, bijvoorbeeld als je op de weg zit. Ajax Radio gaat ook live, via Juke.

Natuurlijk zijn wij van Ajax Life ook van de partij in Duitsland. Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook. Vinden we leuk!

Aanbevolen
Borussia Dortmund blijkt een beetje Hollywood met toffe Walk of Fame!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >