Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag, Ajax, Timber of Gravenberch in prijzen bij Sportgala van Amsterdam?

Topsport Amsterdam organiseert aan het einde van elk jaar het Sportgala van Amsterdam. De genomineerden in verschillende categorieën zijn bekend en heel wat Ajacieden maken kans op eretitels!

05 november 2021 - 13:37
Timber 1200
Twee van de grootste Ajaxtalenten gevat in één plaatje. © AFC Ajax

Zo zijn Jurriën Timber (20) en Ryan Gravenberch (19) genomineerd in de categorie ‘Amsterdams talent van het jaar’, samen met zwemmer Luc Kroon. Het tweetal timmert stevig aan de weg. Timber kwam, zag en overwon. Gravenberch heeft nog wel eens droommomentjes, maar de kwaliteit druipt ervan af.

Het is niet zo gek dat Erik ten Hag de twee talenten belangrijk maakt. De trainer is zelf eveneens genomineerd. Hij maakt kans op de titel ‘Amsterdams coach van het jaar’ en moet zien af te rekenen met Guido Bonsen (atletiek) en Eelco Meenhorst (roeien).

Ook als team kan Ajax in de prijzen vallen. De ploeg is genomineerd in de categorie ‘Amsterdams sportploeg van het jaar’. Bekijk alle nominaties op de website van Sportgala van Amsterdam en breng vooral je stem uit op jouw favorieten!

De winnaars worden 13 december bekendgemaakt op het Sportgala van Amsterdam.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >