Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Sparta-uit

Zijn jullie al een beetje op adem gekomen van een wonderlijke avond in Dortmund? Wij zitten nog vol in de adrenaline, maar de volgende wedstrijden zijn alweer in aantocht. Zo wacht het uitduel met Sparta op zondag 28 november. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

04 november 2021 - 15:09
Sparta Ajax 1200
Een fijn sfeertje op Het Kasteel. Zo zien we het graag! © De Brouwer

De klassieker laat nog even op zich wachten, maar toch brengt Ajax op zondag 28 november een bezoek aan Rotterdam. Op het fraaie Kasteel wordt om 12.15 uur afgetrapt tegen Sparta. Dat is vaak reden voor een feestje. De laatste vijf wedstrijden in Spangen werden namelijk gewonnen door Ajax, maar het moet natuurlijk nog wel ‘even’ gebeuren.

De ploeg van Erik ten Hag kan de steun van de supporters dan ook goed gebruiken. Op Jet Kasteel zijn 650 Ajacieden welkom. Die gaan ongetwijfeld zorgen voor een fijn sfeertje. Je dient wel gebruik te maken van de verplichte buscombi. Een kaartje kost 27,71 euro en de busreis is bij de ticketprijs inbegrepen.

Onze vertrouwde SV Ajax-bussen zetten ook weer koers naar Rotterdam. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten. Hierover volgt spoedig meer informatie.

Seizoenkaarthouders met een plusje op hun uitkaart kunnen vanaf zaterdag 6 november om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de loterij voor reguliere uitkaarthouders staat gepland voor zaterdag 13 november, eveneens om 10.00 uur. Woensdag 17 november sluiten de poorten van de digitale ticketshop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >