Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help Ajax ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ te winnen!

Ajax is genomineerd voor de prijs Maatschappelijk Project Eredivisie, een initiatief van de VriendenLoterij en de Eredivisie CV. Onze club doet mee met het project Ajax Foodball en heeft jouw hulp nodig bij het verzamelen van stemmen.

05 november 2021 - 10:15

De twee organiserende partijen bieden alle achttien eredivisieclubs de kans om een vernieuwend maatschappelijk project te realiseren en zo bij te dragen aan een gezonde en sterke samenleving. De winnaar ontvangt een projectbijdrage van 50.000 euro van de VriendenLoterij. 

Ajax is genomineerd voor het project Ajax Foodball, waarbij jongeren de unieke kans krijgen om letterlijk een kijkje te nemen in de keuken van De Toekomst. Daarnaast mogen ze een ochtend meelopen in de jeugdopleiding van Ajax. Op deze manier worden de deelnemers geïnspireerd om hun eigen talenten te ontwikkelen.

Aanbevolen
Heerlijke sfeerbeelden: Ajacieden nemen Dortmund over!

Dit alles heeft te maken met de ongezonde levensstijl en het gebrek aan beweging onder veel Amsterdamse jongeren, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Met het project Foodball wil Ajax een bijdrage leveren om dit probleem op te lossen en jongeren bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl. 

Naast Ajax zijn er nog acht andere eredivisieclubs in de race om de titel. De publieks- en vakjury bepalen uiteindelijk welke projecten in de top drie terechtkomen en een projectbijdrage ontvangen. De winnende club ontvangt 50.000 euro, terwijl de nummers twee en drie ook een aanzienlijk bedrag krijgen om het project te verwezenlijken. 

Tussen 21 oktober en 14 november kunnen supporters stemmen op hun favoriete project. Help jij Ajax mee om deze prijs te winnen? Breng dan je stem uit op vriendenloterij.nl/stemajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >