Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziggo gaat de tien jaar aantikken bij Ajax

Op de dag dat Edwin van der Sar zijn 51ste verjaardag viert, komt er mooi nieuws uit de kantoren van de Johan Cruijff Arena. Ajax en Ziggo gaan langer met elkaar door. Het bestaande sponsorcontract wordt met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2025.

29 oktober 2021 - 11:19
Tadic Ziggo 1200
Tadic kon al vaak juichen in het shirt met Ziggo op de borst. © Pro Shots
  1. Luister naar onze podcast over Heracles, Dortmund en Onana!

Daarmee gaat Ziggo de tien jaar aantikken als hoofdsponsor van Ajax. De naam van de kabelgigant staat sinds 2015 op het wit-rood-witte-shirt van de Amsterdammers. In januari werd al bekend dat er een extra jaartje aan de samenwerking werd vastgeplakt en toen werd daar direct een optie voor nog eens twee extra jaren aan toegevoegd.

Die komen er nu dus daadwerkelijk bij en dat is fraai nieuws tijdens een periode waarin de coronacrisis er bij veel bedrijven toch flink ingehakt heeft. De voorwaarden blijven ongewijzigd en zodoende is Ajax ook de komende seizoenen verzekerd van stevige inkomsten.

Aanbevolen
Ajacieden zitten bovenop de actie bij ‘Voor ons ​dierbaar rood en wit’

Zo presteert Ajax niet alleen op het veld uitstekend, maar worden er ook buiten het veld mooie successen behaald. “Ziggo staat al sinds 2015 op ons shirt en je kunt gerust spreken van een partnership dat elk jaar beter en sterker wordt,” laat commercieel directeur Menno Geelen weten in het persbericht.

“We zijn Ziggo dankbaar voor de steun die ze reeds gaven en voor het vertrouwen in onze toekomst. Als we in 2025 terugblikken op tien jaar hoofdsponsorschap, dan weet ik zeker dat we met voldoening terug zullen kijken op de sportieve successen die we deelden én op de manier waarop onze fans hebben kunnen profiteren van deze langdurige samenwerking.”

Met Ziggo op de borst veroverde Ajax nationaal al flink wat prijzen, werd de Europa League-finale gehaald en reikte de ploeg van Erik ten Hag in 2019 tot de halve finale van de Champions League. Ook dit seizoen zijn de Amsterdammers sterk begonnen aan het Europese avontuur. Laten we hopen op nog veel meer moois in de (nabije) toekomst!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >