Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax trapt nieuw bekerseizoen in eigen huis af tegen BVV Barendrecht

Ajax mocht de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi overslaan vanwege Europese verplichtingen, maar moet in de tweede ronde gewoon aan de bak. De regerend bekerhouder weet nu ook wie daarin de tegenstander is. Ajax krijgt in december bezoek van BVV Barendrecht.

30 oktober 2021 - 23:30
Bekerlotingam800 (1)
Komt de dennenappel ook dit seizoen naar Amsterdam? © AFC Ajax

Er wordt wel eens lacherig gedaan over de KNVB-beker, maar wij weten als geen ander hoe fijn het is om een prijs in De Kuip op te halen. En als je dan ook nog eens de dubbel binnensleept… Ho, stop. Zo ver is het nog lang niet. Eerst de tweede ronde maar eens zien te overleven.

Dat zou in principe geen probleem moeten zijn, tegen BVV Barendrecht. De amateurs versloegen ADO '20 in de vorige ronde van het bekertoernooi. Het werd een zinderende avond, want Barendrecht maakte in de absolute slotseconden van het duel pas de winnende treffer. Nu mogen de amateurs het laten zien in de Johan Cruijff Arena.

Het bekerduel wordt ingepland voor 14, 15 of 16 december. Inderdaad, precies tussen de wedstrijden tegen AZ en Feyenoord in. Het wordt sowieso een drukke maand voor Ajax, want een weekje eerder staat het Champions League-duel met Sporting CP op het programma, terwijl ook Fortuna Sittard doordeweeks op bezoek komt. 

We horen later waarschijnlijk meer, als de KNVB het programma voor de tweede ronde deelt.

Aanbevolen
Tam Ajax geeft niet thuis tegen Heracles en dit viel op

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >