Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speciaal voor de kerst: Sjaak orakelt en Andy glundert

De kerstdagen kun je gezellig met familie doorbrengen. Maar dat hoeft niet. Zo heeft Ajax Showtime een kerstspecial die je als digitaal magazine kunt lezen. Met Ajacieden als Andy van der Meijde, Sjaak Swart en David Endt.

14 december 2016 - 18:00
UsershyraDesktopajax_dataimages675b7d7862f275fa601ac7855a53237d_normal
Sjaak Swart orakelt en balt nog steeds graag. © Pro Shots

Sjaak Swart, altijd bereid zijn mening te geven, zegt bijvoorbeeld over Kasper Dolberg: “Het is een optie dat een club hem nu haalt en hem dan een paar jaar bij Ajax stalt. Maar Kasper moet nu niet al na een paar goede wedstrijden vertrekken. Dat het een hele goede speler is ziet iedereen, zelfs Jules de Corte ziet dat. En die is al een tijdje dood.” 

“Dolberg heeft klasse. Ik vind Dolberg een beetje vergelijkbaar met Marco van Basten, maar hij moet het wel elke wedstrijd laten zien. De ene week gaat het goed en de week erna mis je twee kansen en word je door de buitenwacht afgemaakt. Dat moet hij nog leren en daarom moet hij nog lang bij Ajax blijven.”

Ook een andere eigenzinnige rechtsbuiten komt aan het woord. Andy van der Meijde laat weten nog één ultieme wens te hebben: “Weet je wat ik echt nog eens zou willen meemaken als Ajaxsupporter? Feyenoord-uit!”

Het hoe en het waarom van deze wens van Andy – en nog veel meer – is te lezen in dit digitale magazine van Ajax Showtime.
Je kunt hem nu al bestellen en vervolgens ontvang je de 50 digitale pagina’s 23 december in je mailbox. De special kost 2,99 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >