Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - PSV!

We moeten door, snuiters. We moeten door. Eens in de vier maanden een wedstrijdje verliezen? Dat kan gebeuren. Het is alleen wel snel zaak om de scherven bijeen te rapen, aangezien zondag de topper tussen Ajax en PSV op het programma staat.

13 december 2016 - 11:01
UsershyraDesktopajax_dataimages2122728140b2fcdce4e331974e7bda20_normal
De laatste zege op PSV is alweer even geleden... © Pro Shots

Ajax bevindt zich op de tweede plaats in de eredivisie, drie punten achter Feyenoord en drie punten voor ten opzichte van PSV. Op zich geen slechte uitgangspositie, zo richting de winterstop. Maar we worden er een stuk vrolijker van als er wordt gewonnen.

Als jij belooft Ajax zondag vanaf 16.45 uur flink aan te moedigen, verloten wij kaartjes voor de wedstrijd in de Amsterdam Arena. We hebben in totaal zeven setjes van twee kaartjes te verloten onder de goede inzenders.

Zin om mee te doen? Geef dan antwoord op de onderstaande prijsvraag! De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wie maakte het doelpunt bij de laatste thuiszege van Ajax op PSV?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >