Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi kampt met zware kneuzing van rechterkant lichaam

De wissel van Kasper Dolberg was in voorbereiding, maar het was toch echt Anwar el Ghazi die als eerste het veld verliet. De buitenspeler kon niet meer verder na een beuk van Andrés Guardado. El Ghazi liep daarbij een zware kneuzing op.

18 december 2016 - 19:46
UsershyraDesktopajax_dataimages992161bf8cba30a39aabe0b7aefb9426_normal
Met de groetjes van Guardado... © Pro Shots

Guardado raakte binnen de kortste keren Dolberg en deelde een goede twintig minuten later ook een beuk uit aan El Ghazi, die niet meer opstond en per brancard richting de catacomben moest worden gebracht.

De schade? “Een zware kneuzing van de rechterzijde van zijn lichaam,” meldt Ajax in een tweet. Wat er exact aan scheelt bij de buitenspeler, durven we niet te zeggen. Hoelang hij erover gaat doen om weer fit te geraken evenmin.

Het scheelt voor El Ghazi dat hij de tijd heeft om te herstellen, aangezien het winterstop is. Ajax hoeft pas medio januari weer aan te treden, al staat er begin januari wel een trainingskamp op het programma.

De blessures van Bertrand Traoré en El Ghazi brachten aan het licht dat de spoeling op de vleugels dun is. Het wordt interessant om te zien hoe Ajax hier op reageert. Het kan zomaar gebeuren dat er versterking wordt gehaald.

Het knietje waardoor Dolberg niet verder kon, lijkt vooral vervelend en niet iets wat schade op de langere termijn veroorzaakte.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >