Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: nagenieten van geweldige corteo Ajacieden

We beleefden donderdag een krankzinnige voetbalavond in de Johan Cruijff Arena. De corteo die de fanatieke supportersgroeperingen organiseerden voorafgaand aan de wedstrijd, was een schot in de roos! Ajaxsupporter Ventos schoot beelden.

16 augustus 2024 - 12:44

De oproep om op de wedstrijddag van Ajax - Panathinaikos FC te verzamelen bij metrostation Bullewijk, was niet tegen dovenmansoren gezegd. Rond 18.00 uur kon je er over de hoofden lopen. Het startsein om in colonne richting stadion te lopen, werd al snel gegeven.

Supporters liepen luid zingend in een lange stoet richting de stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena. Daar aangekomen werd nog even een mooi feestje gegeven. Ajaxsupporter Ventos liet er zijn camera draaien. Dat leverde de mooie beelden van hierboven op.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Jagiellonia Bialystok-uit

Iedereen met een wit-rood-wit Ajaxhart weet hoe cruciaal de returnwedstrijd tegen Panathinaikos was. De sfeer van de corteo werd duidelijk mee het stadion in genomen, met een heerlijk Europees sfeertje als resultaat.

Wat er daarna allemaal gebeurde met het nemen van zesmiljard penalty’s… We zijn er nog altijd een beetje van in de war.

Heb je vandaag wat tijd over? Dan raden we je aan om vooral de andere video’s van Ventos ook even te bekijken. Genoeg beeldmateriaal om je vrijdag mee op te leuken. Veel kijkplezier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >