Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Jagiellonia Bialystok-uit

Ajax neemt het in de play-offs van de Europa League op tegen Jagiellonia Bialystok. De uitwedstrijd in Polen staat gepland op donderdag 22 augustus om 20.45 uur. Dat is al erg snel. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

16 augustus 2024 - 11:10
Supporters Europees 1200
Er zijn 1027 Ajacieden welkom in Polen. © SV Ajax

Door met Panathinaikos FC af te rekenen, is Ajax inmiddels zeker van Europees voetbal. De ploeg van Francesco Farioli wil echter de groepsfase van de Europa League bereiken. Daarvoor moet nog één voorronde worden overleefd. Jagiellonia Bialystok is daarin de tegenstander. Er zijn 1027 Ajacieden welkom in Stadion Miejski. Voor een kaartje betaal je 17,70 euro.

Seizoenkaarthouders met EU+ krijgen op vrijdag 16 augustus om 12.00 uur als eerste de mogelijkheid een kaartje te scoren. Eu’ers zijn een dag later op hetzelfde tijdstip aan de beurt. Daarna vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema.

Benieuwd naar de tussenstand van het aantal beschikbare kaarten? Bij de start van elke nieuwe groep wordt het aantal overgebleven tickets gedeeld via het X-account van @AjaxFancare.

Voor deze wedstrijd is het verplicht je documentnummer door te geven van het legitimatiebewijs waarmee je naar Polen afreist. Je dient je documentnummer in te vullen op het formulier in Mijn Ajax. Het formulier is een uur na aankoop beschikbaar. Zodra je deze hebt ingevuld, kun je jouw gegevens controleren. De deadline voor het invullen van dit formulier is maandag 19 augustus om 23.59 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >