Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: welke spelers vormen jouw sterkste Ajaxelftal in Polen?

De meningen in Ajaxland lopen weer behoorlijk uiteen, hè? Sommigen begrijpen het rouleren van Francesco Farioli, terwijl anderen vinden dat de trainer gewoon met zijn beste elf spelers moet starten. Te beginnen in Polen. Maar wie vormen de beste elf...?

21 augustus 2024 - 10:04
F11 1200 (3)
Help jij de trainer met een stukje advies op maat? © AFC Ajax

De beste elf spelers van Ajax. Daar kun je dus best een boom over opzetten, al begrijpen we natuurlijk wel wat mensen bedoelen. Maar ja, ook de meningen hierover slaan vaak snel om. Kenneth Taylor kan vandaag tot menig beste elf behoren, maar een dag later is er plots de roep om Branco van den Boomen. Of andersom. Iets met zo goed als je laatste wedstrijd.

Nou, die laatste wedstrijd was niet zo goed. Het spel en het resultaat op bezoek bij NAC (2-1) waren teleurstellend. Dat moet tegen Jagiellonia Bialystok echt beter. We kunnen ons voorstellen dat jij probeert wat meer creativiteit in te bouwen. Laat je bijvoorbeeld Steven Berghuis starten als middenvelder? Of trek je een ander konijn uit de hoge hoed? 

Aanbevolen
Ajax reist met Rugani, maar zonder Kaplan af naar Bialystok

Het is goed om te weten dat Ahmetcan Kaplan, Kian Fitz-Jim, Kristian Hlynsson en Julian Rijkhoff niet mee zijn gereisd richting Polen. Daar tegenover staat de terugkeer van Christian Rasmussen. Ook kersverse aanwinst Daniele Rugani is erbij in Bialystok.

We zijn benieuwd tot welke succesvolle startformatie je komt. Kies je voor de veelbesproken ‘fitte benen’ of simpelweg voor jouw sterkste en meest ideale elf? Alles met het idee dat wisselen vervolgens altijd nog kan.

Genoeg gepraat. Hoog tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het Europese uitduel met Jagiellonia Bialystok. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast een mooie discussie op. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >