Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maduro’s elf: met welk strijdplan denk jij Ajax op de rit te krijgen?

Met Hedwiges Maduro als eindverantwoordelijke voor de groep maakt Ajax zich op voor het belangrijke treffen met Brighton & Hove Albion. Gooit de interim-trainer de tactiek en opstelling overhoop of zien we slechts nuanceverschillen? Jij kunt hem een handje helpen.

24 oktober 2023 - 18:33
M11bhaaja800

Het vooralsnog dramatisch verlopen seizoen van Ajax laat zich het beste omschrijven als een ellenlange soap. Iedere dag gebeurt er wel iets. Nooit is het rustig. Deze week kon met het vertrek van Maurice Steijn weer een nieuwe aflevering worden toegevoegd. Op sportief gebied is het bittere noodzaak dat eindelijk eens de rug wordt gerecht.

Met welk strijdplan en welke tactiek dat moet gebeuren, is nu aan Maduro. Hij heeft als voormalig assistent van Steijn de touwtjes tijdelijk in handen gekregen. Jij kunt de oud-middenvelder van een stukje ongevraagd advies voorzien. Simpelweg door je mening te delen.

Aanbevolen
Brighton dag 1: alle hens aan dek!

Is het tijd om toch echt een keer met vijf verdedigers te starten of houd je vast aan een 4-3-3-formatie? En hoe zet je de poppetjes dan neer? In iedere linie moeten knopen worden doorgehakt. En dat zijn niet eens zozeer luxebeslissingen, want vooralsnog loopt het niet. Jay Gorter, Devyne Rensch en Georges Mikautadze zijn in Brighton in ieder geval niet van de partij.

Daarom zijn we benieuwd hoe jij denkt Ajax weer op de rit te krijgen. Tijd dus om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Omdat we we aanpassingen hebben gedaan, is het goed de app een update te geven. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Brighton & Hove Albion en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #maduroself. Dat levert ongetwijfeld discussie op. Daar kijken we naar uit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >