Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: zet jij Martha ook in basis tegen Olympique Marseille?

Ajax wacht donderdag de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille. Een potje dat cruciaal kan zijn met het oog op Europese overwintering. Welke Ajacieden laat jij aan de Côte d’Azur strijden voor een resultaat?

29 november 2023 - 11:48
Martha In Actie 1200
Martha speelde tegen Vitesse een puike wedstrijd. © AFC Ajax

Met twee punten staat Ajax laatste in groep B. Een goed resultaat is keihard nodig, wil de ploeg het Europese avontuur voortzetten. Bij een zege behoort overwintering in zowel de Europa League als Conference League nog tot de mogelijkheden. Bij een nederlaag kan het doek echter al helemaal vallen. Afijn, de belangen zijn duidelijk.

Welke Ajacieden stuur jij de wei in? Ajax won al zijn wedstrijden waarin Ar’jany Martha een basisplaats had. Toeval? Of zie je – net als Marco van Basten – een verband? De verdediger presteerde prima tegen Vitesse, maar Olympique Marseille is van een ander kaliber. En heeft Kenneth Taylor je voldoende overtuigd?

Aanbevolen
Ajax reist zonder Sutalo en Vos, maar met Brobbey naar Marseille

John van ’t Schip kan voorlopig geen beroep doen op Remko Pasveer. De keeper wordt vrijdag geopereerd aan zijn knie en hoopt na de winterstop weer aan te sluiten bij de selectie. Brian Brobbey is gelukkig fit genoeg en reist af naar Marseille. Dat geldt helaas niet voor Josip Sutalo en Silvano Vos.

Er zijn weer zat keuzes te maken. Bij Van ’t Schips elf is het aan jou de puzzelstukjes te leggen. Hoe vlieg jij het duel met Olympique Marseille aan? Laat het ons weten! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met de Fransen en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Wie weet kijkt de trainer zelf wel mee. Anders levert het vast een goede discussie op met je medesupporters!

S11

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >