Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win toffe prijzen met een juiste voorspelling van Heerenveen - Ajax!

Er staat weer een heet potje voetbal op het programma, hoor! Ajax reist af naar Heerenveen voor de halve finalestrijd in de KNVB-beker tegen de plaatselijke sc. Voorspel jij een finalekaart voor de eindstrijd in De Kuip? Met een juiste voorspelling zijn mooie prijzen te winnen!

03 maart 2021 - 08:39
Poules Heeaja 1200
Wie haalt de finale van de KNVB-beker? De grote vraag! © Pro Shots

Vaste gebruikers van onze app weten het allang: samen met Poules.com geven we je de kans toffe prijzen binnen te slepen met het goed voorspellen van Ajaxwedstrijden. Nu vragen we je de Nostradamus in jezelf te vinden voor de spannende confrontatie met sc Heerenveen. De Friezen beloven een vechtwedstrijd te spelen, maar wat verwacht jij?

Per duel van Ajax kun je de uitslag voorspellen. Als je dat goed doet, dan incasseer je 15 punten. Vul je alleen de winnaar juist in? Dan pak je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxkant kiezen. Knikkeren de Ajacieden de Friezen uit de beker? De keuze is aan jou!

Onze poule is alleen voor volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen veel andere Ajacieden. Wie goed is in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er een sporttas klaar voor de maandwinnaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneert Ajaxshirt ontvangt.

Wil je meedoen en gebruik je Android? Download dan eerst effe onze app. Vervolgens ga je in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden. Dat kan op basis van je achtcijferige lidnummer.

Zet ‘m op! Oh ja, en hup Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >