Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van halve finalestrijd tussen Heerenveen en Ajax!

Ajax en sc Heerenveen nemen het woensdag tegen elkaar op in het KNVB-bekertoernooi. Er wordt in Friesland gestreden om een ticket voor de beslissende finalestrijd in De Kuip. Wil jij niks missen van deze spannende halve finale? Lees onderstaande TV-tip dan goed door!

03 maart 2021 - 09:40
Tvtipheeaja800 (1)
Er is goed nieuws voor Ajacieden zonder abonnement bij ESPN! © Pro Shots

De route naar een eventuele KNVB-bekerfinale is er voor Ajax eentje die niet gemakkelijk is. De regerend bekerhouder lootte eerst FC Utrecht (5-4), moest daarna op bezoek bij AZ (0-1), kreeg PSV over de vloer (2-1) en reist vanavond dus af naar Heerenveen voor de halve finalestrijd. 

Als Ajax weet te winnen, staat het in de finale tegenover Vitesse. Maar goed, eerst Heerenveen maar eens verslaan. Dan kijken we daarna wel verder. De Friezen zijn niet van plan om het Ajax gemakkelijk te maken. We hoorden al meermaals de termen ‘vechtwedstrijd’ en ‘belangrijkste duel sinds tijden’, dus de koploper is gewaarschuwd. 

We willen jou ook graag waarschuwen. Of althans, we bedoelen eerder attent maken. Op wat? Nou, op de verschillende opties om het bekerduel te volgen! Het makkelijkst is om de kijkbuis om 21.00 uur af te stemmen op ESPN 1. Wil je ook niks van de voorbeschouwing missen? Zwengel de televisie in dat geval om 20.00 uur al aan.

Maar er is meer, want we hebben ook goed nieuws voor Ajacieden zonder abonnement bij ESPN! De wedstrijd, inclusief bespiegelingen voor- en achteraf, is ook te volgen op het open kanaal van Fox. Als klant van Ziggo kun je terecht op kanaal 11, terwijl supporters met KPN moeten zappen naar kanaal 16. In dit lijstje vind je het volledige zenderoverzicht.

En dan zijn er tot slot ook nog de mannetjes van de radio. Altijd handig als je geen televisiescherm bij de hand hebt! Bij NPO Radio 1 zitten ze om stipt 20.30 uur klaar, maar je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Wij van @ajaxlife houden je zoals altijd ook op de hoogte van alle ontwikkelingen in Heerenveen. We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen

Tot vanavond!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >