Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis met onze online-uitzending niks van ontknoping tegen Young Boys!

Weet Ajax donderdag een plekje in de kwartfinales van de Europa League te veroveren? Dat is de vraag waar we tijdens de return tegen Young Boys antwoord op krijgen. Eén ding is in ieder geval zeker: je hoeft dankzij onze TV-tip helemaal niks te missen van het duel!

18 maart 2021 - 10:15
Tvtipybaja800
Voel jij al een stukje wedstrijdspanning? © Pro Shots

Ajax verschafte zichzelf in eigen huis een meer dan prima uitgangspositie voor de return (3-0), maar de beslissing van het tweeluik volgt donderdag pas in Bern. Als Ajax gefocust de wedstrijd in gaat, dan moet het wel heel gek lopen wil het de kwartfinale niet bereiken, maar laten we vooral niet te ver op de zaken vooruitlopen.

Als je niks wil missen van de ontknoping tegen Young Boys, dan is het zaak dat je de kijkbuis rond 20.30 uur afstemt op RTL7 of ESPN2. Het is maar net welke commentator je het fijnst vindt om naar te luisteren. Op beide zenders worden de vroege wedstrijden ook uitgezonden, dus het stukje voorbeschouwen verwatert wellicht wat.

Maar geen zorgen! Daar hebben wij een uitstekende oplossing op bedacht. Wij maken namelijk een online programma rond de return tussen Young Boys en Ajax, met onder anderen Rob van Rossum, Anouk Hoogendijk en Viggo Waas als gasten. We starten om 20.15 uur en hebben een heuse voor-, rust- en nabeschouwing voor je in petto!

Heb je geen televisiescherm tot je beschikking? Dan zijn er gelukkig altijd nog mensen bij de radio die je op de hoogte houden. Bij NPO Radio 1 zitten ze om stipt 20.30 uur klaar, maar je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

En natuurlijk zijn wij van @ajaxlife online ook aanwezig! We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen.  

Tot vanavond!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >