Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke poppetjes zet jij neer tegen PEC Zwolle?

Als Ajax tussen twee Europese potjes in een laagvlieger in de eredivisie treft, zijn we altijd geneigd om wat spelers te sparen. Het is niet ondenkbaar dat er tegen PEC Zwolle wordt gerouleerd door de trainer, maar misschien denk jij daar wel heel anders over. Hoog tijd voor Ten Hags elf dus!

13 maart 2021 - 12:39
Th11pecaja800
Gun jij Idrissi een basisplek? © AFC Ajax

Misschien ben je al bezig met de return tegen Young Boys, maar er zal toch echt eerst gewonnen moeten worden in Zwolle. We snappen dat een potje in de Europa League net even wat anders is dan tegen PEC, maar de wedstrijd van zondag is natuurlijk net zo belangrijk. Er staan immers drie punten op het spel! 

Welke Ajacieden die driepunter binnen moeten slepen? Dat mag jij bepalen! Er zijn best wat noten te kraken richting het duel met de Blauwvingers. Het lijkt ons onverstandig om tegen PEC een heel B-elftal het veld in te sturen, maar we kunnen ons ook best voorstellen dat jij wat spelers rust geeft.

Zo zijn we benieuwd of jij Oussama Idrissi zijn eerste basisplaats van het seizoen gunt. We hebben tot nu toe eigenlijk nog maar weinig van de huurling gezien. Als jij Idrissi opstelt, lijkt het logisch om Antony of David Neres dan een plekje op de bank te geven, maar misschien vind jij het wel verstandiger om Dusan Tadic te sparen voor de return in Bern.

En zo zijn er nog wel meer interessante beslissingen om te nemen. Devyne Rensch of Sean Klaiber op rechtsback? Mohammed Kudus of Davy Klaassen op het middenveld? Of allebei! Dat kan natuurlijk ook. Maar ja, dan zal er ook weer iemand plaats moeten maken. Genoeg vraagstukken dus!

Jij mag die vraagstukken proberen op te lossen. Hoe dan precies? Nou, door onze app te openen, of te installeren als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen PEC. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en een elftal Ajacieden te selecteren.  

Ben je klaar? Deel jouw opstelling dan via de socials voorzien van #tenhagself! Wedden dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >