Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoe leuk wordt verjaardag van Ajax? Voorspellen maar!

Ajax mag donderdag dan wel 121 jaar oud zijn geworden, maar de jeugdigheid straalt van ons aller af! De Ajacieden kunnen zichzelf een geweldig verjaardagscadeau geven door een ticket voor de kwartfinale van de Europa League uit te pakken. Welke voorspelling laat jij los op de return tegen Young Boys? Prijzen liggen klaar voor de grootste orakels!

18 maart 2021 - 10:06
Poules Ybaja 1200
Noteer jij Klaassen alvast als doelpuntenmaker? © Pro Shots

Ben jij van het toekomst voorspellen? Ja? Ben je er ook goed in? Mooie dingen! Kom dan snel in actie en doe mee aan onze SV Ajax poule. Hoe denk jij dat de Ajacieden het er op de kunstgrasmat van Young Boys vanaf brengen? We zijn benieuwd naar jouw voorspelling, waarbij je de strijd aangaat tegen je medesupporters.

Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op een toffe Ajaxsporttas, of zelfs een door de selectie gesigneerd thuisshirt. Fijne prijzen, al zien we een eventuele kwartfinale van de Europa League voor nu even als het grootste goed. Dan hangen we wat extra slingers op en nemen we er nog eentje. Of twee!

Terug naar het voorspellen! Het is de bedoeling om de uitslag goed te voorspellen, maar je kunt ook een gedachte loslaten op de speler die weet te scoren. Voorspel je de uitslag goed, dan incasseer je vijftien punten. Als je louter de winnaar juist inklopt, dan voeg je acht punten aan je totaal toe.

Zin gekregen om mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we door naar de website van Poules, waarop je ook vanachter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je achtcijferige lidnummer.

Fijne verjaardag, Ajacieden!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >