Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een kwartet aan Ajacieden staat tegen Young Boys op scherp…

Ajax heeft de deur richting kwartfinale van de Europa League op een kier gezet. Of nou ja, gewoon open. Het is alleen zaak om niet alsnog over de drempel te struikelen. Oh ja, er zijn ook vier Ajacieden die op scherp staan tegen Young Boys.

18 maart 2021 - 11:24
Op Scherp 1200
Dit zien we vanavond liever niet hoor, Daley! © Pro Shots

Met een 3-0-voorsprong het vliegtuig instappen is lekker. Helemaal lekker wordt het als Ajax donderdagavond in de Zwitserse hoofdstad definitief afrekent met Young Boys. En zelfs nóg lekkerder wordt het als Daley Blind, David Neres, Perr Schuurs en Nicóóóó Tagliaficóóóó voorkomen dat ze een gele kaart pakken.

Precies dit viertal staat namelijk op scherp. Zij missen bij het incasseren van geel de eventuele eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League. Nou liet Ajax de laatste weken zien eventuele absenties prima te kunnen opvangen, maar het mag duidelijk zijn dat we de vier heren er liever gewoon bij hebben.

Hopelijk geeft de return tegen Young Boys geen reden om de kaartenlast al te veel te vergroten. Het beginsignaal in het Stade de Suisse klinkt donderdag om 21.00 uur en is afkomstig van de Schotse scheidsrechter Bobby Madden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >