Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stuur jouw vraag in voor Slagerij Martínez!

De winkels zijn gesloten, maar Slagerij Martínez is ‘gewoon’ in bedrijf. Veel supporters zouden de populaire Argentijn veel vaker zien spelen dan nu gebeurt. Gelukkig wisten we hem te strikken voor een vraaggesprek voor ons magazine Ajax Life. Nu de vragen nog en die mogen jullie bedenken!

17 februari 2021 - 15:58
Martinez 1200
Is jouw vraag een duimpje omhoog van Lisandro waard? © AFC Ajax

De populariteit van Martínez is groot. Zijn ‘grinta’ wordt zeer gewaardeerd door supporters en als hij speelt, dan stelt hij zelden teleur. Maar ja, hij speelt vaak niet. Erik ten Hag ziet hem als linker centrale verdediger en precies op die plek staat Daley Blind.

Maar goed, Ten Hag weet wat hij aan Martínez heeft en steeds vaker krijgt hij toch zijn minuten. Dat is ook logisch in een druk seizoen, waar een club te maken krijgt met blessures en schorsingen. Zo komt Martínez mondjesmaat toch aan zijn speeltijd en dat bevalt hem en veel supporters natuurlijk prima.

Wat ons prima zou bevallen? Jullie vragen aan de verdediger. Geen vraag is te gek! Nee, maar echt. Pak gewoon je kans en stuur je vraag in naar redactie@svajax.nl. Als je dat voor woensdag 3 maart 2021 doet, dan heb je kans dat we jouw vraag uitpikken. Vergeet je achtcijferige lidnummer niet te vermelden in je mail.

Wist je dat Martínez tijdens het gesprek de leukste vraag mag uitkiezen? Daar staat een mooie prijs tegenover, dus tijd om in actie te komen. Stuur je aller-, aller-, allerleukste vraag in en wees origineel. Het moet namelijk wel een tof verhaal worden.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan. Een halfjaarlidmaatschap scoor je voor 14 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >