Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax organiseert online evenement voor seizoenkaarthouders

Het mag dan sportief top gaan met Ajax, we bekijken de wedstrijden allemaal op de televisie en niet in het stadion. In eerste instantie hoopte de club na de winterstop met publiek te kunnen spelen, maar dit lijkt er niet meer in te zitten. Daarom organiseert de club een online evenement voor seizoenkaarthouders.

17 februari 2021 - 15:26
Online Evenement 1200
Weer met z'n allen, maar dan wel online. © De Brouwer

Zoals algemeen directeur Edwin van der Sar het eerder al verwoordde in zijn mail naar seizoenkaarthouders: de supporters missen de club, maar de club mist de supporters natuurlijk net zo goed. In een leeg stadion voetballen is gewoon niet leuk.

Seizoenkaarthouders kregen woensdag een nieuwe e-mail van Ajax, dit keer met meer informatie over het online evenement. Deze staat geprogrammeerd in de week van Ajax’ 121ste verjaardag, namelijk op maandag 15 maart 2021, van 20.00 uur tot 21.00 uur. De aanmeldlink voor het evenement volgt binnenkort.

Tijdens de online samenkomst wil Ajax zijn trouwe seizoenkaarthouders op de hoogte brengen van alle actuele zaken op sportief, financieel en commercieel gebied. Daarvoor blikt de club terug, maar Ajax wil ook graag met supporters vooruitkijken.

Daarbij komen veel vragen aan de orde. Hoe ziet de wereld er straks uit na de crisis? Hoe vinden we dat het huidige seizoen verloopt en wat verwacht we van het volgende seizoen? Welke gevolgen heeft corona voor de korte en lange termijn?

Ajax vaardigt de directie af om op deze vragen in te gaan, maar ook trainer Erik ten Hag en een aantal selectiespelers krijgen een rol te spelen. We zijn benieuwd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >