Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van bekerclash met PSV!

Matchday! Winterweer of niet, Ajax en PSV trappen vanavond ‘gewoon’ af in de Johan Cruijff Arena voor een heuse bekerkraker. We serveren hieronder een fijne TV-tip voor je uit, zodat je helemaal niks hoeft te missen van het duel in de strijd om de dennenappel. Lees dus snel door!

10 februari 2021 - 09:30
Tvtippsvbeker800
Kijk, Nous en Antony zijn ook blij met onze TV-tip! © Pro Shots

We mogen best stellen dat Ajax een zware route bewandelt in het KNVB-bekertoernooi. De koploper lootte eerst FC Utrecht (5-4), moest daarna op bezoek bij AZ (0-1) en treft vanavond dus PSV. Als Ajax weet te winnen van de Eindhovenaren volgt een uitwedstrijd tegen Feyenoord, sc Heerenveen of Vitesse. 

Maar goed, eerst woensdag maar eens winnen. Dan kijken we daarna verder. Als je niks wil missen van het bekerduel met PSV, stem je kijkbuis dan om 20.00 uur af op ESPN1. Ook zin in een stukje voorbeschouwen? Zwengel de televisie in dat geval om 18.30 uur al aan, waarna je anderhalf uur lang naar de bespiegelingen vooraf kunt kijken.

We hebben ook goed nieuws voor Ajacieden zonder abonnement bij ESPN. De wedstrijd, inclusief voor- en nabeschouwing, is namelijk ook te volgen op het open kanaal van Fox. Klanten van Ziggo kunnen terecht op kanaal 11 en die van KPN op kanaal 16. In dit lijstje vind je het volledige zenderoverzicht.

We raden je het in dit winterweer niet aan, maar mocht je gedurende de wedstrijd toch op de weg zitten, dan zijn er gelukkig altijd nog de mannetjes van de radio. Bij NPO Radio 1 zitten ze om stipt 20.00 uur klaar om jou op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen. 

Net als wij van @ajaxlife trouwens! We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen

Kijk je mee?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >