Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info kaartverkoop FC Twente-uit: gratis kaartje, bus betalen

Het uitduel met FC Twente is er eentje waar we altijd naar uitkijken. We hadden er niet aan moeten denken om het broodje beenham te missen, maar gelukkig staat die 11 december gewoon op het menu. En we zijn wat goedkoper uit, zo blijkt uit verkoopinfo!

18 november 2016 - 16:19
UsershyraDesktopajax_dataimages8fc61d54ff68f75988ada38636ca66d9_normal
Het vorige bezoek aan Twente was het finest hour van Sanogo. © Pro Shots

Het lukte slechts met de grootste moeite, maar Twente is behouden gebleven voor de eredivisie. De club bedonderde iedereen jarenlang, maar het is de KNVB niet gelukt om een flinke straf uit te delen en dus mogen we naar de Veste, gewoon in het donker ook al is de aftrap om 16.45 uur.

Omdat ze bij Twente ook wel in de gaten kregen dat er dingen waren gebeurd die echt niet kunnen, is het kaartje voor het uitvak dit jaar zeventien keer gratis. En dus ook voor Ajax! Dit betekent voor duizend Ajacieden een besparing van 13 euro.

De prijs voor een kaartje voor Twente-uit, inclusief busrit, komt neer op 23,24 euro. De vorige keer betaalden we nog iets van 36 euro. Die besparing is mooi meegenomen, naar wij dachten! Want zoals gezegd: puur het kaartje is gratis, de busreis niet.

Het goede nieuws is wel dat er een alternatieve opstapplek in de regio Enschede beschikbaar is. Als je alternatief wilt opstappen, kun je dit aangeven bij het kopen van je kaartje. Als je kiest voor ‘AMS’, vertrek je vanaf de Arena. En als je kiest voor ‘ALT’, stap je op in de regio Enschede. Verder rijden de gebruikelijke SV Ajax-bussen.

Dit kan vanaf zaterdag, als de uitkaarthouders met voorrang alvast een kaartje kunnen kopen. ‘Gewone’ uitkaarthouders zijn vanaf zaterdag de 26ste aan de beurt, vanaf die dag kun je ook stoelen reserveren in de SV Ajax-bussen.

Klik hier voor de uitgebreide info over de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >